Dostava

 

ZAŠTO IZABRATI TSM?


Time Shuttle Mreža je tvrtka koja se bavi skladišnom logistikom, a ujedno i prijevozom hitnih pošiljaka na području Zagreba i Zagrebačke županije. Ukoliko ste se u svojem poslovanju susreli s potrebom za istodnevnom dostavom poslovne dokumentacije, paketnih pošiljka, paletnih pošiljaka ili ičega o čemu ovisi Vaše poslovanje, važno je obratiti se profesionalcima s višegodišnjim iskustvom u obavljanju hitnih gradskih dostava.

PREDNOSTI

map

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Prijevoz i dostavu pošiljaka "od vrata do vrata" vršimo na području Zagreba i Zagrebačke županije. Također, pružamo mogućnost obaviti i hitne međugradske i ostale dostave na području Hrvatske s prihvatljivim terminima isporuke.
ikonadostava

REDOVNA DOSTAVA

Redovne dostave koje nisu hitne dostavljamo najkasnije u roku 180 minuta. Preuzimamo na dostavu sve vrste pošiljaka izuzev zakonom zabranjenih. Dostave obavljamo osobnim i gospodarskim vozilima.
time

UŠTEDA VREMENA I NOVCA

Zaboravite na odlaske u prometne gužve, čekanje na šalterima i traženje parkirnog mjesta. Kako bi umanjili troškove vremena i resursa, naši korisnici, manje i veće tvrtke, prepoznali su vrijednost i važnost pouzdane i brze usluge.
ikonahitnadostava

HITNA DOSTAVA

Vaše hitne pošiljke dostavljamo u najbržem mogućem roku, u pravilu 90 minuta od Vašeg poziva. Kako bi poboljšali uslugu, u cilju nam je izvršiti isporuku u vremenu od 60 do 80 minuta nakon Vašeg poziva.
Za info o našim cijenama, pogledajte CJENIK